Home » Case studies

Case studies

Case studies | HR

HR-advies en software ontwikkeling voor International Mobility Service

Hoe we een afdeling met onze maatwerkoplossing hebben geholpen om efficiënt te werken.

De afdeling “International Mobility Service” verzorgt de administratieve procedure rondom werkverplaatsing van haar medewerkers. Gezien de enorme groei van deze verplaatsingen ontstond de wens om het proces opnieuw te structureren en te digitaliseren. Het huidige systeem had als beperking, dat het maar door 1 persoon tegelijkertijd gebruikt kon worden. Dit was geen houdbare situatie gezien de groei. Aan ons dan ook de vraag om het systeem en werkwijze in kaart te brengen en te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan activiteiten met betrekking tot reisvisa, werkvergunningen en aansturing/opvolging naar derde partijen in deze.

Software op maat: procesgestuurd SharePoint ticketsysteem

Hoe we met gebruik van SharePoint een procesgestuurd ticketsysteem bouwden.

Met een ticketsysteem kan IT-ondersteuning georganiseerd, gericht, efficiënt en effectief functioneren. Het systeem is een middel om medewerkers te helpen bij het omgaan met eventuele problemen / incidenten binnen de organisatie, het beheren van de incidenten vanaf het moment dat ze worden vastgelegd tot aan de oplossing. Tickets werden verstuurd via e-mail en waren daardoor moeilijk op te volgen en te volgen. Tickets waren ook niet gekoppeld aan de andere gedigitaliseerde HR-processen van het HR Shared Services Center. De nood voor een centraal ticketsysteem was dus groot. De wensen waren ambitieus en goede prijs-prestatie werd in de markt van ticketsystemen niet gevonden.

Case studies | IT

Ontwikkelen van een SAP datamigratie­tool voor een chemische multinational

Hoe wij 140.000 PM Masterdata records van operationele fabrieken hebben gemigreerd.

Deze chemische multinational wil wereldwijd de vastlegging van gegevens standaardiseren door SAP bedrijfsbreed in te zetten. Het betreft gegevens van de verkoop tot aan de levering van producten, van de financiële administratie tot aan de voorraad van onderdelen voor de machines. Doel is om wereldwijd inzage te hebben in de laatste stand van alle gegevens, zodat hierop kan worden gemanaged.  Scope voor dit project is de PM Masterdata (vaste gegevens over machines in de fabrieken).

Datamigratie van een scala aan talent­management­systemen naar één systeem

Hoe we een bedrijf migreerden van ongestructureerde data naar één Cornerstone OnDemand omgeving met gestructureerde data.

Deze multinational wilde één centraal systeem gaan gebruiken voor het online trainen van haar medewerkers. Het gebruik van 11 verschillende trainingssystemen bracht de nodige administratie met zich mee en werkte niet prettig.

Scroll naar boven