Home » Over ons

Over ons

Sinds 1998 passie voor HR en IT

Wij zijn RheiGroup en hebben passie voor HR en IT, al sinds 1998. We geven HR-adviezen waar u echt wat aan heeft en brengen complexe systemen terug naar eenvoudig te begrijpen IT-oplossingen. Dat mensen plezier hebben in hun werk: daar zorgen wij voor!

Dat doen wij door werkprocessen te verbeteren en als het nodig is, te borgen door de inzet van techniek. Wij beginnen bij de bron, namelijk de werkprocessen, en helpen bij het hele traject tot aan daadwerkelijk werkende e-HRM oplossingen. Dat kunnen standaard-oplossingen zijn, maar vooral ook maatwerk waar wij juist uniek in zijn en ons onderscheiden in de markt.

RheiGroup in beeld

Ons team

Menno Pieper

Technisch Consultant

Ik ben Menno Pieper en woon in Zeeland. Ik werk nu geruime tijd bij RheiGroup als Technisch Consultant. Als Technisch Consultant draag ik bij in het ontwikkelen, testen en onderhouden van applicaties en technische oplossingen van RheiGroup. Dit is op een breed terrein van ontwikkelingen in SharePoint tot aan de ontwikkeling van mobile apps.

Stefan van de Velde

Business Consultant

Ik ben Stefan van de Velde en heb een Bedrijfskundige Informatica achtergrond, woon in het Zeeuwse Goes en ben ruim 10 jaar werkzaam bij RheiGroup. In mijn vrije tijd sport ik veel en maak ik graag mooie reizen. Als Business Consultant adviseer ik en denk ik mee in oplossingen voor bedrijfsspecifieke vraagstukken. Ik werk nauw samen met de technische ontwikkelaars om zo te komen tot de beste oplossingen. Verder zit ik veel bij klanten om ze te voorzien van Management Dashboards, systeemondersteuning en ontwikkel ik diverse tools om de dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter te laten verlopen.

Hans2 - 200x200

Hans Dirkzwager

Senior consultant

Ik ben Hans Dirkzwager, ben getrouwd, heb twee kinderen. Ik houd van koken en lekker eten en als ik tijd heb, speel ik golf. Verder heb ik een fascinatie voor nieuwe technologie, innovatie en hoe je dat toe kunt passen. Ik ben gespecialiseerd in leeroplossingen en kijk organisatiebreed naar oplossingen. Vanuit mijn ervaring (o.a. director Learning Solutions bij British Telecom ) begeleid ik klanten naar het optimaal laten functioneren van mensen in organisaties. Ik heb een passie voor leren en pas dit toe om een organisatie verder te helpen. De ervaring van RheiGroup met HR en mijn ervaring met leren, maken een unieke combinatie. De laatste twee jaar heb ik vanuit RheiGroup elektronische leeromgevingen geïmplementeerd voor 25.000 gebruikers welke 11 bestaande omgevingen vervangen heeft.

Kees Hooghiemstra

Directeur

Ik ben Kees Hooghiemstra, getrouwd met Mariëlle en samen hebben we 5 kinderen in de leeftijd van 19 tot 26. Mijn hobby’s zijn lezen, computers, knutselen en af en toe zeilen. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ook om in het dorpje Lepelstraat betrokken te zijn en ben nu ook nog voorzitter van een buurthuis. Als mede-directeur en mede-eigenaar van RheiGroup houd ik mij vooral bezig met het uitbouwen en verkopen van onze producten. Onze producten variëren van verzuimsystemen, functiewaarderingssystemen tot en met apps voor op je telefoon voor verlof- en verzuimregistratie. Deze producten kunnen klanten bedienen van 10 medewerkers tot en met duizenden medewerkers, waarbij het belangrijk is dat eenvoud voorop staat en ze het plezier in je werk moeten verhogen.

Ruud van Lakwijk

Oud-directeur

Ik ben Ruud van Lakwijk en heb ruim 40 jaar ervaring in de IT bij verschillende grote internationale organisaties. Ik ben getrouwd, heb twee gehuwde kinderen en ben trotse opa van een kleinzoon en twee kleindochters waar ik veel plezier mee heb. Ik woon aan de voet van de Brabantse Wal in Woensdrecht en houd van wandelen in de natuur, motorrijden, lekker eten en koken en ik heb een passie voor vrachtwagens. Sinds januari 2021 ben ik gepensioneerd en niet meer dagelijks actief bij RheiGroup, wel ben ik nog mede-eigenaar. Voorheen was ik als mededirecteur operationeel verantwoordelijk voor ons bedrijf. Momenteel ben ik op de achtergrond betrokken bij RheiGroup en help ik zo nu en dan met een klusje. Dagelijks geniet ik van mijn vrije tijd en de leuke dingen van het leven en ben ik een dag of drie per week als truckchauffeur onderweg.

Pieter Claassen

Business Consultant

Ik ben Pieter Claassen en woon in Vinkeveen. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als teammanager bij het UWV heb ik de overstap gemaakt naar procesinrichting / automatisering. In die rol werk ik al meer dan 15 jaar bij RheiGroup. Ik houd van fietsen, varen en bezig zijn op mijn eiland. Als Business Consultant inventariseer ik klantbehoeftes en vertaal die naar gewenste functionaliteit. Verder bewaak ik de opleveringen en de kwaliteit daarvan. Ook geef ik trainingen op locatie. Mijn focus ligt daarbij op ons verzuimbegeleidingspakket VMplus en onze functiewaarderingstoepassingen HR21 voor gemeenten, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten en eFUWA voor de vier onderwijssectoren. Mijn enthousiasme haal ik vooral uit de diversiteit in toepassingen en werkzaamheden en uit de mogelijkheden om de klanten echt te helpen.

Nicole Meijer

Webdesigner

Ik ben Nicole Meijer en draag als ex-Communication and Multimedia Design student sinds 2013 bij aan het design, van de producten, van RheiGroup. Als webdesigner ontwerp ik alle offline en online media. Ik vertaal gebruikerswensen en –doelen naar visuele voorstellen waardoor zowel de ontwikkelaars als de klant beeld krijgen bij een functioneel ontwerp. Gebruiksvriendelijkheid staat bij mij voorop. Hierbij is eenvoud altijd het sleutelwoord.

Nelke Vriens

Commercieel administratief assistent

Ik ben Nelke Vriens en woon samen met mijn man en twee kinderen in Hoogerheide. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden. Als commercieel administratief assistent heb ik een veelzijdige functie binnen Rheigroup. Naast diverse administratieve taken ondersteun ik de directie in alledaagse werkzaamheden. Tevens houd ik me bezig met de commerciële kant van Rheigroup, dit behelst de communicatie op bijvoorbeeld de social media kanalen en de eigen website.

Majella Goosen

Administratief medewerker

Ik ben Majella Goosen en ben sinds mijn geboorte zeer
Visueel beperkt. De oogaandoening die ik heb heet
Sticklersyndroom en is progressief.
Als receptioniste / telefoniste van RheiGroup sta ik ieder met raad en daad te woord en regel ik de dagelijkse gang van zaken hier in huis. Hiernaast heb ik nog enkele vaste administratieve taken. Om dit te kunnen doen maak ik gebruik van diverse hulpmiddelen. Zo bedien ik bijvoorbeeld de computer met spraaksoftware en laat zwartdruk teksten voorlezen door een speciaal voorleesapparaat. Ik loop met een taststok.
In mijn vrije tijd verslind ik luisterboeken en ga ik graag met vriendinnen winkelen, naar het theater en terrassen. Ook houd ik mijn passie voor de massage up-to-date, het zijn de kneepjes die het hem tenslotte doen!

Ingrid Uittenbogerd

Technisch Consultant

Ik ben Ingrid Uittenbogerd en werk al bijna mijn hele werkzame leven in de IT. Ik hou van reizen en wandelen (liefst gecombineerd), tuinieren en lezen. Als Technisch Consultant vertaal ik de functionele wensen van de klant naar technische oplossingen. Leuk, omdat het binnen de gekozen techniek altijd weer een puzzel is alle wensen te realiseren. De laatste jaren hou ik me vooral bezig met het vertalen van (werk)processen naar (BPM)oplossingen die deze processen ondersteunen.

Marcel Lips

Directeur

Ik ben Marcel Lips, ben opgeleid in ICT, woonachtig in het groene Kapellen en ben ruim 35 jaar gepassioneerd door HR en IT. Samen met mijn vrouw Irma is motorrijden mijn andere passie. Als mededirecteur en -eigenaar van RheiGroup ben ik verantwoordelijk voor HR Services. Ik adviseer en ben constant bezig met onze klanten te werken aan alle mogelijke oplossingen om hetgeen men mist in te vullen met praktische en eenvoudige oplossingen. Verder werk ik veel aan het bedenken van HR toepassingen die onze afdeling HR Products kan doorvertalen naar SAAS-producten.

Marion Ruissen

Technisch Consultant

Ik ben Marion Ruissen, geboren Zeeuwse, maar nu woonachting met mijn gezin in Bergen op Zoom. Ik werk sinds zeven jaar als softwareontwikkelaar en heb tijdens deze periode gewerkt met verschillende ontwikkeltalen en -technologieën waarbij ik in de loop der tijd mijn focus verlegd heb naar front-end development. Binnen de RheiGroup draag ik als Technisch Consultant bij aan het ontwikkelen en onderhouden van technische oplossingen en applicaties voor diverse werkprocessen.

In mijn vrije tijd bespeel ik graag hoorn in diverse orkesten en ensembles. Ook houd ik mij bezig met verschillende vrijwilligerstaken in de muziekwereld waar ik graag de organisatorische en technische taken op mij neem. Naast mijn passie voor muziek houd ik van sporten, lezen en gamen en ben ik druk met mijn twee zoons.

Scroll naar boven